Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (2.52 secunde)
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate. Pietrele sunt cam de peste tot:
Carrefour Romania impreuna cu Mars, producatorul Pedigree si Whiskas, lanseaza maine, 3 aprilie, campania "Ajuta animalele din adaposturi", prin care clientii lantului de magazine pot dona mancare pentru animalele fara stapan.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Tonul filialelor PNL fata de revenirea lui Theodor Stolojan tinde sa se schimbe. ... Semnalul a fost dat chiar de presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, care i-a amenintat cu Statutul pe membrii partidului care critica public starea de lucruri actuala.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade a avut loc miercuri seara la ora 22,45. ... Seismul s-a produs zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul s-a produs la o adancime de 100 de kilometri.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
Liberalul George Scutaru a declarat la Buzau ca preconizata restructurare guvernamentala nu ar trebui sa dureze mai mult de doua-trei saptamani. ... Mai mult, Scutaru crede ca procesul de reforma demarat de liberali in domeniul apararii trebuie continuat pe linia pe care acesta a inceput. Remanierea de iarna!
Democratii s-au aratat pentru prima data dezamagiti de prestatia ministrului liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur, desi acesta este unul dintre preferatii presedintelui Basescu. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
El a spus la Buzau ca "nu la asa ceva s-au asteptat romanii cand au votat Alianta Dreptate si Adevar". ... Vicepresedintele democrat a mai declarat ca numirea lui Voiculescu in functia de vicepremier "nu poate fi un beneficiu, fiind o solutie total imorala prezenta acestuia in Executivul Romaniei".
El s-a nascut in 1934, intr-un sat din Bucovina de Nord, care pe atunci era in Romania, dar azi e in Ucraina.
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si locali nu vor mai putea sa migreze dintr-un partid in altul dupa 10 august, pentru ca la aceasta data intra in vigoare modificarile adoptate de Parlament anul acesta la Legea privind Statutul alesilor locali, prin care se incearca stoparea migratiei politice.
Amenintat de conducerea PSD, inclusiv de Mircea Geoana, cu retragerea sprijinului politic din cauza problemelor sale penale, Nastase va fi judecat totusi dupa alte criterii decat cele ale unui simplu membru actual de partid.
In plus, deputatul de Sibiu a adaugat ca renuntarea la orice membru PNL inseamna o slabire a formatiunii. Nici liberalii aradeni nu sunt de acord cu excluderea celor doi fosti lideri, potrivit NewsIn.
google-analytics.com